<div style='background-color: none transparent;'><a href='http://www.rsspump.com/?web_widget/rss_ticker/news_widget' title='News Widget'>News Widget</a></div>

Thursday, February 2, 2012

ANI MAYUNI DI BELASAH SUAMI

Penyanyi dangdut dan pelakon, Ani Mayuni membuat laporan polis mendakwa dipukul dan ditendang suaminya selain kepalanya turut dihentak ke dinding bilik di rumah mereka di Desa Rejang, di sini, semalam.
Dalam laporannya, Ani atau nama sebenarnya Aishah An Nur Osman, 33, berkata, kejadian yang berlaku kira-kira jam 8 pagi itu menyebabkan dia mengalami kecederaan di kepala, tangan, dada dan leher.
Sebelum kejadian itu, Ani dikatakan menghubungi suaminya yang berada di luar rumah dan memintanya membeli sarapan.
Bagaimanapun, sebaik pulang ke rumah kira-kira 30 minit kemudian, suaminya terus meluru masuk ke dalam bilik dan mengasarinya.

Bagaimanapun, artis yang popular dengan lagu Sedap itu bernasib baik apabila abang kandungnya yang kebetulan datang ke rumah menyelamatkan dia daripada terus dipukul.

Walau bagaimana pun kepada kak Ani harap bersabar mungkin ini dugaan Allah.Tabah menghadapinya.


Keratan dari Facebook Ani Mayuni hari ini.

2 comments:

sabar la dik,,,apa bezanya di belasah sebelom atau selepas kahwin? bezanyanya sebelom kahwin kalau kena belasah boleh lari tinggal kan lelaki jahanam tu atau report polis jerk,,kalau dah berkahwin nak lari camne? ada anak ,,,susah lo,,,

Post a Comment