<div style='background-color: none transparent;'><a href='http://www.rsspump.com/?web_widget/rss_ticker/news_widget' title='News Widget'>News Widget</a></div>

Friday, January 13, 2012

WATIE ELITE & JOEY BERKAHWIN TANPA PENGATAHUWAN UMUM

Manja Watie Elite.
Sebelum ini kecoh mengenai kontroversi antara Watie Elite dan Joey mengenai kisah percintaan mereka. Ia bermula ketika mereka berdua bertemu di set penggambaran ‘Blues Pasar Tani’.
Menurut mStar Online, Watie dan Joey sudah bernikah pada penghujung tahun 2011 secara diam-diam dan hanya dihadiri oleh keluarga terdekat mereka sahaja.
Saya tidak boleh mengiakan atau menafikan tentang status hubungan saya dan Joey. Mungkin kami akan membuat satu sidang media khas pada bulan depan berkaitan hal itu. Kami mahu keadaan ‘panas’ yang pernah dilalui Joey pada tahun lalu reda sepenuhnya sebelum kisah mengenai hubungan kami dijelaskan kepada umum. – dipetik dari mStar Online.
Untuk pengetahuan, kedua-dua mereka pernah berkahwin dengan orang lain sebelum ini dan masing-masing mempunyai anak yang berumur 5 tahun iaitu Zidani dan Ahmad Afif Danial.

0 comments:

Post a Comment