<div style='background-color: none transparent;'><a href='http://www.rsspump.com/?web_widget/rss_ticker/news_widget' title='News Widget'>News Widget</a></div>

Tuesday, January 17, 2012

TELEFON BIMBIT AZUAN ALI DI RAMPAS DAN DI GAM OLEH ASTRO KERANA CELUPAR
Kisah Azuan Ali atau AA haa padan dengan muka dia.. sebuah blog ternama di Malaysia Rotikaya telah mengupas tentang AA ini.. padan muke kene GAM!
siapa yang tidak kenal akan si Azwan Ali yang kini semakinlaser tidak pernah bertempat.
Jika tidak di’kaca televisyen, beliau akan luahkan perasaan tidak puas hati beliau yang tidak pernah habis ini ke lamanTwitter.
Dahulu Azwan Ali memiliki blog dengan tulisan yang hampir tidak mampu kami baca, tetapi selepas beberapa isu, Twitter menjadi platform rasmi beliau.
Khabar terbaru yang masih belum di’sahkan oleh pihak yang terbabit mengatakan Astro telah pun mengambil tindakan gam terhadap Azwan Ali kerana kenyataan beliau yang berbaur sinis dan celupar yang di’tujukan kepada bekas Perdana Menteri, Tun Mahathir Mohamad baru baru ini.
Bukan itu sahaja, ada berita yang kami terima mengatakan telefon bimbit Azwan Ali turut di’rampas semalam kerana di’tuduh mengugut seseorang yang sering terlibat dengan kontroversi politik beliau.
Hmm. Hairan juga kami sebenarnya orang berpelajaran seperti Azwan Aliboleh menggunakan cara komunikasi seperti orang yang tidak belajar sivik. Bukan perkara baru, tetapi masih hairan.


CREDIT BERIBU RIBU CREDIT TO : ROTIKAYA

0 comments:

Post a Comment