<div style='background-color: none transparent;'><a href='http://www.rsspump.com/?web_widget/rss_ticker/news_widget' title='News Widget'>News Widget</a></div>

Tuesday, January 24, 2012

IKA NABILA BERKAWAN DENGAN PENGKID ?

Cerita ini di petik dari MEDIAMALAYA, Penulis menceritakan tentang ika nabila ini yang bersama pengkid adakah betul atau tidak kita usharr tengokk..
Sebagai nota, gosip ini berlangsung sejak tahun 2009. Gosip ini telah di *BUMP* (Bring Up My Post) oleh siapa lagi kalau bukan wartawan ngetot Zubir. Sejak gosip gambar Ajai berpeluk dengan gadis diterima ramai, Zubir cuba menghangatkan lagi gosip lama Ika Nabila berkawan dengan pengkid.
Kali ini dengan lebih sinis dan tanpa selindung, Ika Nabila disebut lagi dengan gosip bercinta dengan pengkid dan menyimpan dildo di rumah. Baru-baru ini, Zubir menerima beberapa email gambar mesra Ika bersama pengkid bernama Adlin itu di fahamkan gambar tersebut di rakam ketika mereka sedang berhibur di sebuah kelab malam.
Malah, gosip kian panas apabila kru produksi menyampaikan bahawa Ika tanpa segan silu mengajak seorang aktres comel untuk mengadakan hubungan seks terlarang bersamanya yang katanya lebih menyeronokkan. Kalau Zubir tipu mengenai gosip ini, maka tipulah kami kepada uols. By the way Zubir, Ika Nabila dari Akademi Fantasia musim ke-6 bukan ke-8 seperti yang dinyatakannya dalam akhbar.
Nikmati beberapa gambar lama Ika Nabila seksi sewaktu di Langkawi 
1 comments:

biarlah die nak buat ape pun.... apesal lah suke sangat sibuk hal orang~

Post a Comment